Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Vallcebre

Gens millor que comptar amb els serveis d’una empresa de buidatge responsable, confiable i compromesa, quan es tracta de la desocupació del teu espai. Doncs si bé és cert que permetre l’accés a desconeguts pot ocasionar certa incertesa, de la mà de buidatge de pisos Vallcebre tot és diferent.

Amb ells es percep la qualitat des del primer moment en què se’ls contacta, el seu tracte sempre és amable, servicial i atent. Busquen la tranquil·litat de tots els seus clients, és per això que els proporcionen assessoria i el major respatller. A més, estan homologats i compten amb tots els certificats i permisos corresponents.

El seu personal és gent professional i qualificada per a cadascuna de les tasques. Tenen una gran capacitat de resposta, és a dir, que poden atendre buidatges en casos d’urgència en menys de 24 hores sense cap tipus d’inconvenient, fins a estan disponibles els 365 dies de l’any.

buidatge pisos vallcebre

Ara bé, els espais on buidat de pisos a Vallcebre duu a terme el seu serveis, són cases, pisos, habitacions, xalets, oficines i garatges. També parcel·les, pensions, restaurants, bars, locals comercials, hotels, hospitals, col·legis, naus industrials i fàbriques.

Quant als objectes que extreuen són molt variats, trasts, estris, roba, teles, catifes, enderrocs, escombraries, paper, cartró, plàstic, ferro, fusta i deixalles de jardineria. També, taulons, mobles vells, electrodomèstics danyats, maquinària fora de funcionament i parts de computadores desactualitzades.

Tot això és portat fins a punts verds o abocadors amb la finalitat de que siguin reciclats. D’aquesta forma, s’evita causar un dany en el medi ambient i per contra s’incentiva a conservar-ho. Entre alguns serveis secundaris realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura.

Pel que fa als preus, tots són els més econòmics del mercat, a pesar que cada prestació representa el pagament d’una suma específica. Cal destacar, que una vegada finalitzin els seus serveis de buidatge fan lliurament de la corresponent factura.

Si desitges accedir al pressupost, visita la seva pàgina web i completa el formulari que allí trobaràs, també pots comunicar-te amb ells a través de les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visita directament les oficines situades a Vallcebre, 08699.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button