Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Vallgorguina

No importa el moment quan es requereix d’una desocupació, doncs buidatge de pisos Vallgorguina té la millor disponibilitat i el seu personal sempre està llest per brindar el servei que se’ls sol·licita. Els seus treballs són garantia de qualitat, resultats en el menor temps i els millors preus.

Així mateix, són una empresa de buidatges homologada, doncs posseeixen tots els certificats i permisos que els ajuntaments i normes legals estableixen com a obligatoris. A més, el seu personal és un grup de professionals, la capacitació dels quals és de primera, fins as divideixen en grups específics per atendre cadascuna dels serveis.

En suma, treballen els 365 dies de l’any i fins a tenir capacitat de realitzar buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Però un dels seus millors trets és que ofereixen la millor atenció, sempre de forma directa i personalitzada, amb la finalitat de donar als seus clients l’assessoria que necessiten, fins i tot s’encarreguen de resoldre qualsevol inconvenient.

Els espais que buidat de pisos a Vallgorguina desocupa són cases, pisos, xalets, oficines, parcel·les, pensions, habitacions, col·legis, garatges, restaurants i bars. Així com també hotels, hospitals, naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

En aquests llocs els objectes que extreuen són mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de funcionament, teles, catifes i estris. També roba, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

buidatge de pisos

En aquest sentit, l’empresa de buidatges s’encarrega de portar tot fins a punts verds o abocadors que posseeixen l’autorització, amb la finalitat que siguin sotmesos a tractaments adequats i d’aquesta forma puguin ser reciclats.

Entre altres coses, tenen capacitat per oferir algunes tasques de caràcter secundari, com a labors de neteja, desinfecció i pintura, sempre emprant recursos de la millor qualitat. Pel que fa als preus, ofereixen els més econòmics de tot el sector, a pesar que cada servei sol·licitat ha de ser pagat íntegrament.

Es pot sol·licitar el pressupost amb solament completar el formulari que està a la seva pàgina web, també comunicant-se als seus números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines situades a Vallgorguina, 08471.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button