Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Vallirana

Si estàs pensant a llogar o vendre la teva propietat cal que la mateixa estigui en les millors condicions. Per a això es fa necessari retirar qualsevol objecte que ocupants anteriors hagin deixat. Però retirar-ho tot pot resultar complex, doncs influeix la quantitat d’articles, la seva grandària, pes i l’espai per on s’ha d’extreure. No obstant això, buidatge de pisos Vallirana ho resol tot.

Ells són un grup de professionals que s’encarreguen del buidatge de cases, oficines, xalets, pensions, hotels, restaurants, bars, hospitals, habitacions, garatges, naus industrials, entre uns altres. Tenen un equip determinat per a cada tasca, que a més està molt bé capacitat. Una vegada es contactin es dirigeixen fins al lloc amb la major puntualitat i responsabilitat.

Quan hagin arribat a la propietat, realitzen el retir de mobles vells, parts de computadores, estris, trasts, catifes, roba, electrodomèstics i màquines fora de servei. Igual que enderrocs, restes de jardineria, ferro, paper, cartró, fusta i plàstic.

buidatge pisos vallirana

Una cosa que hem de destacar, que tots aquests objectes retirats són portats fins a llocs especialitzats coneguts com a punts verds, allí són tractats amb els processos corresponents, per al seu reciclat. D’aquesta forma, buidat de pisos a Vallirana contribueix a cura del medi ambient i evita causar qualsevol impacte negatiu.

Aquest és un dels exemples de la responsabilitat de l’empresa. A més estan completament homologats i posseeixen els permisos i certificats necessaris. També brinden els millors preus de tot el sector, doncs a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada, totes les seves tarifes són realment accessibles.

Entre altres coses, estan disponibles tots els 365 dies de l’any, fins i tot les 24 hores, així que són els indicats quan es requereixen buidatges d’urgència. D’igual manera, brinden assessoria a cadascun dels seus clients, doncs sempre estan en la cerca de donar el major respatller. També lliuren un pressupost de la forma més senzilla.

Solament n’hi ha prou amb visitar la seva pàgina web i allí omplir el formulari, com a pas següent, ells ho enviaran. També, es pot acudir a les seves oficines situades a Vallirana, 08759 o cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button