Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Vallromanes

Sempre que s’està en cerca d’una empresa de buidatge, gens millor que aquella que ofereixi l’excel·lent relació de resultats de qualitat pels preus més baixos, poques compleixen amb aquest requisit, no obstant això, buidat de pisos Vallromanes compleix amb aquest i molts més.

Ells són l’empresa número 1 de tot el sector, ja que compten amb el personal millor qualificat per desenvolupar totes i cadascuna de la feina de casa, a més estan homologats i al dia amb tots els certificats i permisos requerits per la llei i l’ajuntament.

Els espais on buidat de pisos a Vallromanes s’exerceix són molt diversos, així que no importa si és petit o de gran grandària, doncs sempre estan a l’altura de la situació. Aquests llocs són cases, oficines, pisos, xalets, habitacions, parcel·les, pensions, locals comercials, restaurants i bars.

buidatge pisos vallromanes

També, col·legis, hospitals, hotels, naus industrials, fàbriques i empreses de diversos tipus. D’allí realitzen l’extracció de roba, teles, catifes, trasts, estris, mobles vells, taulons i electrodomèstics que estan danyats com a neveres, cuines, assecadores, rentadores entre unes altres. D’igual manera, màquines fora de funcionament i parts de computadores que ja es troben desactualitzades.

Fins i tot, acudeixen a realitzar la desocupació d’aquests llocs, en situacions com a incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes. També si vas realitzar alguna reforma d’obra, ells tornen tot al seu lloc, retirant enderrocs i escombraries.

Un gran punt a favor d’aquesta empresa, és que porten tots els objectes resultants de l’extracció fins a punts verds o abocadors, doncs és allí on són sotmesos a tractaments amables amb la finalitat de reciclar-los i així impedir un dany ambiental.

Ara bé, un dels punts més importants de buidatge de cases a Vallromanes, és que tots els seus preus són els més baixos de tot el sector, a pesar que cada servei sol·licitat representa el pagament d’una suma determinada.

Així que si desitges tenir el teu pressupost, solament completa el formulari que es troba a la pàgina web de l’empresa, comunica’t als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visita les oficines situades a Vallromanes, 08188.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button