Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Vallvidrera

Ja no és necessari passar males estones intentant desocupar una propietat, doncs solament fa falta contractar a buidatge de pisos Vallvidrera i ells s’encarreguen de tot. Posseeixen la trajectòria i experiència suficient, que els ha portat a ocupar el lloc d’honor entre les empreses d’aquest sector.

Això es reflecteix que estan homologats, és a dir que compten amb tots els certificats i permisos necessaris per poder treballar. Així mateix, el seu personal està conformat per un grup de professionals que tenen la millor capacitació i sempre proporcionen el millor tracte i atenció.

Doncs entre els seus objectius es troba la tranquil·litat i confiança de cadascun dels seus clients. Com si fos poc, treballen els 365 dies de l’any i poden dur a terme buidatge d’urgència, en menys de 24 hores.

Ara bé, aquesta empresa s’encarrega de la desocupació d’espais com a cases, pisos, xalets, oficines, pensions, parcel·les, garatges, habitacions, col·legis, restaurants i bars. També llocs de major grandària com a hotels, hospitals, naus industrials i fàbriques.

buidatge de pisos

Pel que fa als objectes que extreuen, són bastant variats, aquests poden ser estris, mobles vells, teles, catifes, roba, taulons, electrodomèstics que estan danyats i parts d’ordinadors que es troben desactualitzades. A més de màquines fora de funcionament, enderrocs, escombraries i deixalles de jardineria.

És important esmentar que buidat de pisos en Vallvidrera s’encarrega de portar tot fins a punts verds on són reciclats, doncs d’aquesta forma s’evita causar danys en el medi ambient. També destaca que es poden sol·licitar els seus serveis en casos de reformes d’obres, incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes.

Com a serveis secundaris, netegen, desinfecten i pinten, usant els millors materials i aconseguint els resultats esperats. Aquestes assistències resulten ideals en els casos on es desitgi llogar o vendre.

Pel que fa als preus, cada servei contractat ha de ser pagat, en contrast totes les tarifes són les més econòmiques. Es pot sol·licitar el pressupost personalitzat a través del lliurament del formulari que està a la seva pàgina web. També cridant als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines en Vallvidrera, 08917.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button