Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Vic

Un buidatge es presenta com una gran necessitat en molts casos, ja que és summament important, especialment quan es desitja llogar o vendre. Un espai completament desocupat i en perfectes condicions sempre és més atractiu i per tant, les negociacions poden ser més ràpides. Així que no esperis més i contracta a buidatge de pisos Vic.

Ells són una empresa de buidatge excel·lent, són simplement la que ocupa el lloc número 1 en tot el sector. Això es deu a la seva insuperable atenció, enfocada sempre a brindar respatller i l’assessoria que els clients necessiten, en aquest sentit resolen fins a l’impossible. El seu personal també destaca per ser gent professional i altament capacitada.

Buidatge de pisos a Vic

Contracta a buidatge de pisos a Vic i desocupa la teva casa, xalet, habitació, pis, oficina, garatge, pensió i parcel·la. Si tens restaurant, bar, local comercial, empresa, fàbrica o nau industrial, ells també són els indicats per a tu. Fins i tot buiden els 365 dies de l’any i cobreixen buidatges en situacions d’urgència, en menys de 24 hores.

Hem de destacar, que són una empresa homologada i estan al dia amb tots els certificats i permisos corresponents a les exigències de la llei. Ara bé, els objectes que retiren són trasts, estris, roba, catifes, teles, enderrocs, deixalles de jardineria, escombraries, paper, cartó, fusta, ferro i plàstic.

A més de taulons, mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de funcionament i parts de computadores. És important esmentar, que tot això és portat fins a punts verds o abocadors on reben el correcte tractament, perquè finalment siguin reciclats.

Això contribueix a cura del medi ambient i representa la responsabilitat de l’empresa quant a aquest tema. Com a serveis extres, netegen, desinfecten i netegen, això resulta molt propici en casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i reformes d’obres, doncs en aquests casos també realitzen buidatges.

Com si fos poc, els seus preus són els més baixos del mercat, a pesar que tot servei de buidatge ha de ser cancel·lat. Obtingues el teu pressupost amb solament completar el formulari que es troba a la pàgina web, també pots cridar als nombres telefònics93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Vic, 08500.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button