Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Vilada

Quan les metes són llogar o vendre, ens resulta millor que els serveis de buidatge de pisos Vilada. Ells s’encarreguen de retirar tots els objectes que van ser deixats en el lloc i així facilitar o accelerar les properes negociacions, doncs tot queda en les millors condicions.

Entre les seves característiques destaca que estan completament homologats, doncs compten amb cadascun dels requisits, certificats i permisos que exigeixen les lleis i ajuntaments. En suma, el seu personal està molt bé capacitat i posseeixen un grup de professionals per atendre cada servei en específic.

Quant a l’atenció, són insuperables, ja que es preocupen per brindar assessoria i fins a resoldre qualsevol dels possibles inconvenients que es puguin presentar. També destaca, que estan disponibles els 365 dies de l’any i si es tracta de casos d’urgència, ells poden resoldre-ho amb un buidatge en menys de 24 hores.

Aquest servei de desocupació és prestat en cases, pisos, oficines, pensions, parcel·les, xalets, garatges, col·legis, habitacions, bars i restaurants. Així com també hotels, hospitals, naus industrials i fàbriques.

buidatge de pisos

Els objectes que retiren són mobles vells, electrodomèstics que estan danyats i màquines fora de servei. A més d’estris, taulons, enderrocs, escombraries, deixalla de jardineria, paper, cartró, ferro, plàstic i fusta.

És important fer esment que la destinació de tots aquests objectes retirats és amable amb l’ambient, doncs l’empresa s’encarrega de portar-los fins a punts verds o abocadors, perquè siguin reciclats.

D’igual manera, es pot comptar amb els treballs de buidatge de pisos a Vilada en casos on es realitzin reformes d’obres, es produeixin desastres com a incendis o inundacions i es faci present la síndrome de Diògenes.

Els preus són els més econòmics de tot el sector, a pesar que cada servei de buidatge sol·licitat ha de ser cancel·lat íntegrament. També fan lliurament de la factura corresponent, així com el pressupost durant l’inici del procés.

Per sol·licitar-ho, solament s’ha de completar el formulari que està a la seva pàgina web, subministrant la informació indicada. Altres alternatives per obtenir més informació són cridar als números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Vilada, 08613.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button