Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Viladecans

Realitzar un buidatge pot ser un repte, per exemple, amb solament pensar el lloc indicat per dipositar tots els objectes retirats. Doncs aquesta acció podria causar un impacte negatiu en el medi ambient. Però això ja no té per què ser una raó de preocupació, per a això i una mica més es pot comptar amb buidatge de pisos Viladecans.

En aquest sentit, buidat de pisos a Viladecans són un grup de professionals amb excel·lent capacitació per realitzar labors de buidatge, sense causar cap tipus de dany en el medi ambient. Això es deu al fet que tots els objectes que retiren ho transporten fins a llocs especials, com a punts verds o abocadors amb la corresponent autorització per a aquesta fi.

Allí, segons el tipus de material de cadascun, reben el tractament indicat, per finalment ser reciclats o reutilitzats. Però aquest tema no és l’únic que aquesta empresa de buidatges té a favor seu, ja que també ofereixen el servei de major qualitat, a través de l’atenció personalitzada amb tots i cadascun dels seus clients.

En suma, són un grup homologat, amb els certificats i permisos corresponents. Com si fos poc, tots els seus preus són els més baixos de tot el sector. A pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada. Com a pas previ brinden un pressupost ajustat a les necessitats personals, per a això brinden un formulari a omplir i es troba a la seva pàgina web.

buidatge pisos viladecans

Altres formes d’accedir a aquesta cotització, són cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. També és molt vàlid visitar les oficines situades a Viladecans, 08840. Allí tot el personal t’espera amb la millor disposició per resoldre les teves inquietuds i respondre totes les teves preguntes.

Cal destacar, que laboren els 365 dies de l’any i també duen a terme buidatges d’urgència, això en menys de 24 hores. Ara bé, el servei de buidatge ho realitzen en cases, oficines, xalets, pisos, garatges, habitacions, pensions, hotels, restaurants, hospitals, naus industrials, fàbriques, entre altres.

D’allí retiren mobles vells, electrodomèstics, màquines fora de funcionament, trasts, estris, parts ordinador, roba, catifes, enderrocs, escombraries, plàstic, fusta, ferro, cartó, paper i escombraries.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button