Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Viladecavalls

Si es tracta de desocupar el teu pis, oblida’t de les preocupacions i confia en l’excel·lent servei de buidatge de pisos Viladecavalls. Són un grup molt bé establert, amb professionals capacitats i un alt sentit de la responsabilitat, és per això que han aconseguit convertir-se en l’empresa capdavantera de tot el sector.

Contractar-los és la decisió més intel·ligent, sempre estaran per servir-te a qualsevol moment en què ho necessitis, doncs para això labora’n els 365 dies de l’any i atenen buidatges en casos d’urgència en menys de 24 hores. Així mateix, estan homologats i no manquen de cap dels requisits, permisos i certificats necessaris per exercir el seu treball.

En aquest sentit, s’exerceixen en espais com a oficines, xalets, habitacions, garatges, pisos, cases, pensions, parcel·les, restaurants, bars i locals comercials. També, en hotels, hospitals, col·legis, naus industrials i fàbriques.

A Viladecavalls realitza el retir de trasts, estris, catifes, roba, teles, taulons, mobles vells, electrodomèstics danyats, parts de computadores desactualitzades i màquina fora de funcionament. També, enderrocs, deixalles de jardineria, escombraries, paper, cartó, fusta, ferro i plàstic.

buidatge pisos viladecavalls

Amb ells tampoc hauràs de preocupar-te per la destinació d’aquests objectes, perquè tots són portats fins a punts verds o abocadors amb la deguda autorització perquè siguin tractats i reciclats. Així s’evita causar un dany en el medi ambient i s’incentiva la seva conservació.

Així mateix, la neteja, desinfecció i pintura dels espais és un servei secundari que buidat de cases a Viladecavalls també duu a terme, sempre que el client així ho sol·liciti. Fins i tot, es poden contactar en aquests casos on es produeixen incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i reformes d’obres.

Finalment, els seus preus són els millors, doncs a pesar que cada servei sol·licitat ha de ser cancel·lat, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat. D’igual manera, pots demanar el teu pressupost ajustat a les teves necessitats, amb solament completar el formulari que es troba a la pàgina web. També, pots cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Viladecavalls, 08232.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button