Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Viladellops

Per desfer-se per complet dels objectes que ja no es necessiten, gens millor que els serveis de buidatge de pisos Viladellops. Ells s’encarreguen de retirar tot, en el menor temps possible, sense causar molèsties als involucrats i fins a resoldre qualsevol possible inconvenient que es pugui presentar.

Per a això acudeixen amb la major responsabilitat, compromís i puntualitat fins a diferents espais com a cases, pisos, oficines, pensions, xalets, parcel·les, habitacions i col·legis. També restaurants, bars, hospitals, col·legis, hotels, naus industrials, fàbriques i pensions.

En tots realitzen el buidatge d’objectes com a mobles vells, electrodomèstics que estan deteriorats, taulons, teles, catifes, roba, estris, enderrocs, deixalles de treballs de jardineria i escombraries. I també parts d’ordinadors, màquines fora de servei, paper, cartó, ferro, plàstic i fusta.

buidatge de pisos

És important destacar, que la destinació de tots aquests objectes mai és motiu de preocupació, doncs buidat de cases en Viladellops s’encarrega de portar-los fins a punts verds o abocadors on reben el correcte tractament perquè puguin ser reciclats.

D’altra banda, buidat de pisos en Viladellops és una empresa que posseeix els certificats, requisits i permisos que exigeixen les normatives legals així que estan completament homologats. A més, treballen els 365 dies de l’any i tenen capacitat de dur a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores.

També es poden sol·licitar els seus serveis en casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i quan es duguin a terme reformes d’obres. Com a assistències d’ordre secundari, poden netejar, desinfectar i pintar, sense cap tipus de complicacions, labors que resulten perfectes para quan es desitja llogar o vendre.

En temes de preus, cada assistència que es contracti ha de ser abonada per complet, en contrast totes les tarifes són les més econòmiques del mercat i fan lliurament de la corresponent factura, quan donen per acabats els seus serveis en el lloc.

Qualsevol moment és indicat per sol·licitar el pressupost, solament és necessari completar el formulari que es troba al seu portal web. També cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines que estan situades en la bella població de Viladellops.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button