Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Viladomiu Vell

La desocupació d’un espai representa el transport de diferents objectes, que poden ser molt pesats i fer el treball més complicat. A més, és indispensable trobar un lloc per dipositar aquests objectes, tot això resulta complex. No obstant això, hi ha una solució i aquesta és buidat de pisos Viladomiu Vell.

Ells són una empresa extraordinària i homologada, el seu personal està molt bé capacitat i un dels seus principals objectius és resoldre totes les inquietuds o inconvenients que es puguin presentar. Com si fos poc, estan totalment disponibles a prestar els seus serveis els 365 dies de l’any i fins a casos d’urgència, realitzen desocupacions en un temps menor a les 24 hores.

Cal destacar, que posseeixen gran compromís i responsabilitat, és per aquesta raó, que una vegada se sol·licitin arriben fins al pis, casa, oficina, habitació, garatge, pensió, parcel·la, local comercial, restaurant, hospital, bar, fàbrica o nau industrial.

És en aquests llocs on retiren mobles vells, trasts, màquines fora de servei, roba, parts de computadora, catifes, estris, teles, enderrocs, restes de paper, cartó, plàstic, fusta i deixalles de jardineria. També electrodomèstics danyats i parts de computadores desactualitzades.

buidatge pisos viladomiu vell

Al mateix temps, poden realitzar treballs de neteja, desinfecció i pintura, encara que són serveis extra o secundaris. Quant a tot el material retirat, és portat per buidatge de pisos en Viladomiu Vella punts verds, on reben el tractament adequat per al seu reciclatge o reutilització. Això permet cuidar l’ambient i no causar cap impacte negatiu, per contra incentivar la seva conservació.

Quant als preus, cada servei de buidatge figura una tarifa específica, no obstant això, tots els seus preus són els més econòmics. D’altra banda, com a pas previ brinden el pressupost amb base en les necessitats dels seus clients.

Per accedir a aquesta cotització, solament n’hi ha prou amb omplir el formulari que es troba a la pàgina web de l’empresa. Altres formes són comunicar-se a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Encara que si es desitja una atenció més directa i personalitzada, el millor és acudir a les seves oficines situades en Viladomiu Vell, allí tot el personal estarà esperant per vostè per respondre les seves preguntes i aclarir els seus dubtes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button