Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidat de pisos a Vilafranca Del Penedes

Ja pots realitzar el buidatge del teu lloc, amb la comoditat més gran, els millors resultats i tot per un preu sense competència. Solament has de contactar l’excel·lent servei de la millor empresa en el sector, buidat de pisos Vilafranca Del Penedes.

Per començar, estan completament homologats, doncs compten amb tots els certificats i permisos corresponents al marc de les lleis i l’ajuntament. Compten amb personal professional, molt bé capacitat per a cadascuna de les tasques, que a més sempre estan en total disposició de servir-li.

Ells ofereixen els seus serveis els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, amb la finalitat de respondre a casos d’urgència. El seu servei és prestat en espais com a cases, oficines, xalets, pensions, parcel·les, habitacions, garatges, restaurants, locals comercials, empreses vàries, hospitals i col·legis. També, naus industrials i fàbriques.

Quant als objectes retirats destaquen, mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, parts de computadores, taulons, roba, teles i catifes. Igual que enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, paper, cartó, plàstic, ferro i fusta.

buidatge pisos vilafranca del penedes

Un gran punt a favor d’aquesta empresa, és que tot això és portat fins a punts verds amb la finalitat de rebre el tractament adequat perquè finalment sigui reciclat o reutilitzat. És així com buidat de pisos a Vilafranca Del Penedes contribueix a cura del medi ambient i incentiva a conservar-ho.

Entre altres coses, es pot comptar amb el seu servei de buidatge en aquestes situacions poc comunes, com a incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes. Fins a casos de reformes d’obres ells es fan presents. Si desitges que en la teva propietat, es duen a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura, ells també poden fer-ho, doncs formen part de les seves atencions secundàries.

Pel que fa als seus preus, tots són els més econòmics del mercat, a pesar que cada sol·licitud ha de ser cancel·lada. Si desitges el teu pressupost, solament ingressa a la pàgina web i completa el formulari, també pots comunicar-te als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o acudir a les oficines situades a Vilafranca Del Penedes, 08720.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button