Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Vilafruns

Quan es requereix un servei de buidatge, és de summa importància assegurar-se que l’empresa que ho presta sigui responsable, confiable i garanteixi resultats de qualitat. Un grup que compleix amb aquests requisits indispensables és buidatge de pisos Vilafruns, són simplement els millors per realitzar una desocupació.

Per començar, estan completament homologats, és a dir que compten amb tots els certificats, permisos i certificats que exigeixen les lleis i els ajuntaments. El seu personal és un equip extraordinari, són professionals amb la millor capacitació, sempre disponibles per brindar la millor atenció.

En aquest sentit, buidat de pisos en Vilafruns ofereixen a cada client atenció personalitzada a través d’un tracte amable, que busca generar la seva tranquil·litat i confiança. Doncs s’encarreguen de fins al més mínim detall perquè tot resulti de la millor manera.

Així mateix, treballa els 365 dies de l’any i poden dur a terme buidatges en menys de 24 hores, per solucionar casos d’urgència. Ara bé, el seu servei és prestat en espais com a cases, pisos, xalets, habitacions, garatges i oficines. També restaurants, hotels, hospitals, col·legis, bars, naus industrials, fàbriques i pensions.

buidatge pisos vilafruns

En tots ells realitzen el buidatge d’objectes com a mobles vells, taulons, teles, catifes, roba, electrodomèstics que es troben danyats, parts de computadores que estan desactualitzades i estris. A més d’enderrocs, escombraries, màquines que estan fora de funcionament i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

A més, tot és portat fins a punts verds o en defecte d’això abocadors que posseeixen l’autorització per a aquesta fi, doncs allí són sotmesos a processos adequats i són posteriorment reciclats.

Cal destacar, que com a serveis secundaris realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, sempre que siguin sol·licitats pel client. Per una altra part, tots els preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada íntegrament.

Finalment, accedir al pressupost és molt senzill, solament és qüestió de completar el formulari que es troba a la seva pàgina web. També és vàlid comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Vilafruns, on el personal sempre espera per brindar la millor assessoria i respondre qualsevol interrogant.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button