Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Vilalba Sasserra

Desitges llogar o vendre la teva propietat? De segur necessites un servei de buidatge, ja que la millor decisió és contractar les assistències d’una empresa especialitzada. Això permet estalviar temps i inconvenients. Per a això la millor és buidat de pisos Vilalba Sasserra.

Aquesta és l’empresa de buidat número u en el sector i això es deu a diverses raons. En primer lloc estan homologats i compten amb els certificats i permisos necessaris. Presten el servei en diferents espais, que varien en grandària i quantitat d’elements a retirar. Per exemple, cases, pisos, oficines, xalets, garatges, pensions i habitacions.

Igual que parcel·les, naus industrials, fàbriques, restaurants, hotels, bars, hospitals, col·legis, entre altres. De tots ells realitzen el retir de trasts, estris, catifes i roba vella. Així com neveres, rentadores, cuines i altres electrodomèstics que es trobin fos de servei.

buidatge pisos vilalba sasserra

Màquines danyades o fora de funcionament, mobles vells, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs, restes de plàstic, fusta, ferro, paper i cartó. Cal destacar, que tot és portat fins a punts verds o abocadors autoritzats, en aquests espais reben el tractament adequat amb la finalitat de ser reciclats o reutilitzats.

En el mateix ordre d’idees, buidat de pisos a Vilalba Sasserra està disponible els 365 dies de l’any, fins i tot realitzen buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Com a serveis secundaris realitzen tasques de neteja i pintura. Quant als seus preus, ofereixen els més econòmics de tot el mercat, a pesar que cada servei ha de ser cancel·lat.

Si desitges obtenir un pressupost d’aquesta empresa, però a més ajustat als teus requeriments, no hi ha problema. Per a això compten amb una pàgina web, allí es troba un pressupost, una vegada complet, ells envien la corresponent cotització.

Altres formes d’accedir a aquesta, són visitant les oficines situades a Vilalba Sasserra, 08455. Allí el personal et brindarà atenció encara més personalitzada, amb la finalitat de donar resposta a qualsevol dubte. També comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Cal destacar, que com a senyal de la seva transparència, una vegada culminats els serveis, l’empresa lliura la deguda factura.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button