Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Vilanova D´Espoia

Per a qualsevol desocupació no dubtis a comptar amb buidatge de pisos Vilanova D´Espoia, ells són la millor empresa per a aquest treball. Una vegada els contactis acudeixen amb la responsabilitat més gran i compromís per brindar els millors resultats. A més, són els líders en tot el sector.

En aquest ordre d’idees, estan completament homologats, doncs compten amb tots els certificats i permisos que exigeixen les lleis i l’ajuntament. Els espais on s’exerceixen són cases, habitacions, xalets, pisos, oficines, pensions, restaurants, parcel·les, bars, locals comercials i hotels.

També, hospitals, col·legis, naus industrials, fàbriques i empreses vàries. Els objectes que retiren poden ser trasts, estris, mobles vells, catifes, roba, tela, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries. Igual que paper, cartó, fusta, plàstic, ferro, electrodomèstics danyats, màquines que ja no serveixen i parts de computadores.

buidatge pisos vilanova despoia

És important esmentar, que tot és portat fins a punts verds perquè puguin ser reciclats, doncs en aquest lloc reben el tractament adequat segons cada material. Això representa la gran responsabilitat que l’empresa de buidatges a Vilanova D´Espoia posseeix en matèria de medi ambient.

Entre uns altres dels beneficis de buidatge de pisos a Vilanova D´Espoia, destaca que estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Per a això compten amb un personal excel·lent i molt bé qualificat, fins i tot per a cadascuna de les tasques.

També, es pot acudir als seus serveis de buidatges en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la coneguda síndrome de Diògenes que consisteix en l’acumulació d’objectes sense control. D’altra banda, els seus costos són els millors, doncs a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada, tots els preus són els més econòmics del mercat.

A més, fan lliurament de la corresponent factura, una vegada hagin culminat els seus treballs. Pots accedir al teu pressupost personalitzat amb solament completar el formulari que es troba a la seva pàgina web. També, posen a la teva disposició els seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46, o si prefereixes pots visitar directament les oficines situades a Vilanova D´Espoia, 08789.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button