Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Vilanova I La Geltru

En poc temps pots observar la teva propietat desocupada i sense aquests objectes que ja no necessites, fins i tot sense aquells que anteriors ocupants van deixar en el lloc i ara has de retirar per a la comoditat dels nous inquilins o compradors. Tot és possible gràcies a buidatge de pisos Vilanova I La Geltru, doncs són la millor empresa del sector.

El seu servei se centra en la desocupació de cases, pisos, oficines, parcel·les, pensions, habitacions, garatges, xalets, hotels, hospitals, col·legis, restaurants i bars. També naus industrials i fàbriques. En tots aquests llocs realitza el retir d’objectes com a mobles vells, electrodomèstics danyats, estris i andròmines.

Així com també parts de computadores que estan desactualitzades, màquines fora de servei, teles, catifes, roba, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs i materials com a cartró, paper, ferro, fusta i plàstic.

buidatge pisos vilanova i la geltru

Quant a les característiques que defineixen a buidatge de pisos a Vilanova I La Geltru, és que són una empresa completament homologada, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, segons les normes legals. Així mateix, treballen els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, per donar resposta a situacions d’urgència.

També és important esmentar, que l’empresa s’encarrega de portar tot fins a punts verds, on reben el tractament adequat i poden ser reciclats. A més, duen a terme labors de neteja, desinfecció i pintura, amb els millors recursos i materials. Com si fos poc, es poden contractar en casos d’incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes.

Pel que fa als preus, cada servei de buidatge que es contracti ha de ser cancel·lat íntegrament, no obstant això, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat. Fins lliuren la factura corresponent, amb solament ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari.

No esperis més i sol·licita el pressupost que s’ajusta als teus requeriments i necessitats, solament has de visitar la seva pàgina web i allí completar el formulari. També és vàlid comunicar-se a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Vilanova I La Geltru, 08800.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button