Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Vilanova de Sau

Si estàs pensant a llogar o vendre alguna propietat, en buidatge de pisos Vilanova de Sau et poden ajudar al fet que tot resulti de la millor manera i en el menor temps possible, doncs ells s’encarreguen de retirar tots els objectes que anteriors ocupants van deixar en el lloc, fent que tot llueixi bé.

Aquest és el seu principal servei, el retir de mobles vells, electrodomèstics que estan danyats, màquines fora de servei, parts de computadores, catifes, teles, roba, trasts i estris. També, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs, paper, cartó, ferro, plàstic i fusta.

Tots aquests objectes són retirats d’espais com a cases, pisos, xalets, oficines, garatges, pensions, parcel·les, restaurants, bars i locals comercials. Igual que fàbriques, naus industrials i empreses de tot tipus.

buidatge pisos vilanova de sau

D’altra banda, buidat de pisos a Vilanova de Sau és una empresa homologada que posseeix tots els certificats i permisos corresponents, segons l’establert per les lleis i l’ajuntament. Estan en total disposició de servir els 365 dies de l’any i fins a realitzen desocupacions en condicions d’urgència, en un temps menor a les 24 hores.

Com si fos poc, l’atenció que brinden a tots els seus clients sempre és personalitzada i directa, amb la finalitat de donar-los el suficient respatller i fer-los sentir assegurances. A més que resolen qualsevol possible inconvenient que pugui sorgir durant el seu servei.

Com a assistències secundàries realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, però han de ser sol·licitats amb anterioritat. Cal destacar, que tots els objectes extrets són portats per l’empresa de buidatge fins a punts verds on reben un adequat tractament i són finalment reciclats, és així com contribueixen a cura del medi ambient.

Si en alguna situació sorgeixen incendis o inundacions, es manifesta la síndrome de Diògenes o necessites realitzar reformes d’obres, ells també acudeixen a prestar els seus serveis de buidatge. Els preus són els millors, perquè a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada, tots els costos són els més accessibles del mercat.

Accedeix al teu pressupost amb solament completar el formulari que es troba a la pàgina web, també pots comunicar-te als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Vilanova de Sau, 08519.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button