Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Vilobi Del Penedes

En moltes ocasions es fa imprescindible realitzar un buidatge, però sense importar les raons, és necessari contractar una empresa que es pugui encarregar de tot i donar els millors resultats. Ells són buidatge de pisos Vilobi Del Penedes, on el seu principal objectiu és la tranquil·litat dels clients i aconseguir acabats de qualitat.

Són l’empresa capdavantera del sector, estan completament homologats, ja que posseeixen tots els certificats i permisos necessaris per dur a terme la feina de casa. A més, compten amb el millor equip de professionals, tots dirigits pels principis de responsabilitat i compromís, doncs no solament tenen excel·lent capacitació.

També es preocupen per brindar la millor atenció a tots els seus clients, a través d’un tracte directe i personalitzat que els permet donar la millor assessoria i respatller. Entre altres coses, treballen els 365 dies de l’any i tenen capacitat de dur a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

buidatge pisos vilobi del penedes

Ara bé, els espais que buiden són cases, pisos, oficines, xalets, pensions, parcel·les, habitacions, garatges, col·legis, restaurants, bars, hospitals i hotels. Així com també immobles de major grandària, tals com a naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

Quant als objectes que extreuen, són mobles vells, electrodomèstics, taulons, parts de computadores que estan desactualitzades, maquinària fora de servei, estris, teles, roba, enderrocs, escombraries i deixalles de jardineria. Igual que materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

Tot això és portat fins a punts verds o abocadors que posseeixen la corresponent autorització i allí són reciclats, doncs buidat de pisos en Vilobi Del Penedes es preocupa per la cura i conservació del medi ambient.

És important precisar, que es poden sol·licitar els seus serveis en casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i quan es duguin a terme reformes d’obres. Els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada íntegrament.

Per obtenir el pressupost, solament fa falta ingressar al seu portal web i allí omplir el formulari, també és vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Vilobi Del Penedes, 08735.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button