Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Vinyoles D´Oris

Si requereixes un buidatge, la millor decisió és deixar-ho en mans de professionals, ells s’encarregaran que tot resulti de la millor manera, ràpid i sense inconvenients. Els millors són buidat de pisos Vinyoles D´Oris, són una empresa excel·lent, que a més de resultats afavoridors, brinden atenció de qualitat i preus insuperables.

Doncs sempre busquen mantenir una relació directa amb cadascun dels seus clients, això amb la finalitat de respondre als seus interrogants, aclarir els seus dubtes i resoldre qualsevol possible inconvenient, per mínim que sigui. Doncs tot el seu personal està molt bé capacitat per dur a terme cadascuna de les tasques, fins i tot cada labor compta amb un propi grup de treball.

Així mateix, estan homologats, ja que compten amb tots els requisits i permisos corresponents. La seva àrea de treball són les cases, oficines, pisos, habitacions, xalets, restaurants, bars, empreses, naus industrials, hospitals, hotels, entre altres. Quant als objectes que retiren es troben els electrodomèstics en mal estat i maquinàries fora de servei.

buidatge pisos vinyoles doris

També, mobles, trasts i estris, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, roba, catifes, plàstic, fusta, ferro, cartó i paper. Cal destacar, que aquest servei de buidatge està a la seva disposició els 365 dies de l’any, fins i tot si requereix de buidatges d’urgència, els realitzen en menys de 24 hores.

És important assenyalar, que tots els objectes retirats reben l’adequat tractament, amb l’objectiu de ser reciclats o reutilitzats, segons sigui el cas. Per a això són portats fins a punts verds o abocadors amb la corresponent autorització.

En casos d’inundacions, incendis, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes, buidat de pisos en Vinyoles D´Oris també està en la capacitat de desocupar els espais. Com a servei secundari realitzen treballs de neteja, desinfecció i pintura.

Quant als preus, cada prestació ha de ser cancel·lada, no obstant això totes les tarifes d’aquesta excel·lent empresa són les més accessibles de tot el sector. D’igual manera i com a mostra de la seva transparència, fan lliurament de la corresponent factura, una vegada hagin acabat els treballs en el lloc.

Per al pressupost, emplena el formulari que es troba a la seva pàgina. També és vàlid cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les oficines, situades en Vinyoles D´Oris, 08508.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button