Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Viver

Si estàs a Viver i necessites desocupar el teu espai, tens la solució a les teves mans, solament has de contactar els incomparables serveis d’una empresa simplement excel·lent, buidatge de pisos Viver. Ells s’encarreguen de tot el procés, en el menor temps possible i sense ocasionar algun tipus d’incomoditat o contratemps.

Per contra, els resolen per a la tranquil·litat dels seus clients. Tenen una insuperable capacitat de resposta, ja que es pot comptar amb ells els 365 dies de l’any. Si en algun moment requereixes buidar el teu espai de forma urgent, ells també poden fer-ho i en un temps menor a les 24 hores.

Així mateix, estan homologats i compten amb tots els certificats i permisos corresponents al marge de les lleis. Ara bé, els espais on s’exerceixen són cases, oficines, xalets, pensions, habitacions, garatges, parcel·les i restaurants. I també hotels, col·legis, hospitals, naus industrials i fàbriques.

buidatge pisos viver

D’aquests diversos espais retiren enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, paper, cartó, plàstic, ferro i fusta. A més de mobles, trasts, estris, roba, catifes, electrodomèstics com a neveres, rentadores i assecadores que estan danyats, màquines fora de funcionament com aire condicionats i parts de computadores.

És important esmentar, que tot és portat fins a punts verds o abocadors. En aquests llocs els objectes són sotmesos a certs processos, amb la finalitat que siguin reciclats o reutilitzats i d’aquesta forma contribuir amb la cura del medi ambient.

D’igual manera, ofereixen altres serveis de neteja, desinfecció i pintura, encara que de forma secundària i amb prèvia sol·licitud del client. Pel que fa als preus són els millors, a pesar que cada servei de buidatge ha de ser cancel·lat amb una suma determinada, absolutament totes les tarifes són les més econòmiques del sector.

En aquest sentit, és igualment important esmentar que realizat el buidatge de pisos a Viver fa lliurament de la deguda factura, una vegada culminen els seus treballs, això com a mostra de la seva transparència i responsabilitat. Així que si desitges el teu pressupost amb base en les teves necessitats, solament ingressa a la pàgina web i allí completa el formulari. També, pots comunicar-te als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Viver, 08035.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button